MATARÓ 2012

 

FIRA FERROVIÀRIA

 

El projecte que vàrem portar a la Rambla els dies 27 i 28 d'octubre tenia com a base la presentació a la ciutat de la seva estació. El circuit es muntà sota sis carpes de 3 x 3 m la qual cosa vol dir una llargada de 18 m i una amplada de 3m. En total hi havien quatre mòduls de l'estació (per raons d'espai posarem només la part central sense els accessos), deu mòduls rectes tipus (920 x 50 mm) i dos bucles de retorn a part d'un parell de corbes amb la finalitat de trencar el recorregut excessivament rectilini del conjunt. Aquest trencament s'aconseguí a l'altre costat interposant el túnel de Montgat.

A sota teniu un esquema en format pdf del muntatge. Clicant a sobre podeu veure'l en una finestra a part i amplia-lo a convenoència.

Atès que l'estació va estar controlada per la central Intellibox vàrem fer els trajectes necessaris que hem enregistrat per un funcionament més senzil. Si disposeu del programa Wintrack podeu veure l'esquema de la maqueta, i en pdf els de les agulles i els dels trajectes.

 

 

 
Alguns videos