La maqueta Punta a Punta

La maqueta Punta a Punta, amb dues estacions terme queda situada al costat esquerra de les persones que entren al local.

Quan mirem la maqueta veiem l'estació Dammtor, replica de la que porta el mateix nom a Hamburg, a la nostra esquerra i l'estació Parera a la nostra dreta. Al mig del trajecte, al mòdul Martí, tenim on petit baixador on els trens fan parada.El programa TrainController, l'esquema del qual podeu veure aquí sota, ens permet gestionar de diverses maneres la circulació de trens.

Nosaltres n'hem programat dues. La primera amb circulació automàtica s'activa prement un o dos dels pulsadors, segons volguem que circulin un o dos trens, que tenim a la part de dalt. Per aturar la circulació cal prèmer el botó del costat.

Atenció: els botons per iniciar la circulació son el primer i el darrer (una ratlla verda sobre fons beig). Els d'aturada son el segon i tercer (una ratlla vermella sobre fons blau),

L'altre manera que hem programat és la que podriem anomenar manual amb control. Les fetxes color ver permeten la sortida del tren corresponen que anirà fins l'entrada de l'altra estació. El cap de l'estació d'entrada premerà la fletxa groga per indicar-li la destinació.

Podeu baixar-vos el yrr clicant aquí.