MATARÓ MOSTRA D'ENTITATS 2022

L'Ajuntament de Mataró va organitzar l'11 de juny una Mostra de les Entitats de la població que tinguè lloc de 11 del matí a 8 de la tarda a l'entorn de la Plaça Santa Anna i de la Rambla.

El Grup Ferroviari Mataró va estar present sota una carpa de 6 metres de llargada per 3 mestres d'amplada amb una mini maqueta en forma de L on en el costat llarg de la L hi havia una estació terme i a l'altre costat un bucle de retorn que, en realitat, és una estació oculta de dues vies.

Els visitants que ho van voler, sobretot els nens, han fet córrer els trens utilitzant l'ordinador situat al davant la maqueta.

La maqueta estava composada de set peces -nosaltres les anomenem "mòduls"- quatre dels quals -les tres de l'estació terme a la dreta i la corba de 90 graus a l'esquerra- es presentaven per primer cop a la nostra ciutat.

Cal entendre que el muntatge, ateses les seves dimensions obligades pels organitzadors, era una prova per veure el funcionament d'entrades i sortides de trens en una estació terme. L'experiència va resultar positiva malgrat un incident provocat per un tall de llum general que va danyar un relé.

En aquesta foto TV Mataró entrevista
el nostre president