MARTOTREN 2019

 

Els Amics del Ferrocarril de Martorell han organitzat la seva quarta trobada de maquetes ferroviàries sota el nom de Fira Martotren 2019. El Grup Ferroviari Mataró va ser convidat a participar-hi.

Ells mateixos en el balanç que han fet de la trobada ens informen que hi ha hagut un total de 6.400 visitants. Cosa que no hem de considera sorprenent tenin en compte els 2.300 metres quadrats de l'exposició que en la seva part lúdica comtà amb tretze entitats que van muntar maquetes. Si hi afegim la part més comercial amb 48 taules de paradistes i 8 expositors no és d'extranyar l'èxit ben merescut del certamen.

Les tretze entitats participants ens haviem de repartir l'espai disponible. Al Grup Ferroviari Mataró s'ens varen destinar 54 metres quadrats amb una llargada de 9 metres.

Com que només disposàvem d'una amplada de sis metres vàrem decidir fer una maqueta de forma triangular amb dos bucles de retorn als extrems i una estació de pas amb sis vies al centre del recorregut. Si cliqueu sobre l'esquema que hi ha sota aquestes línies podeu veure una ampliació amb format pdf.

 

Els trens de la maqueta, com ja és habitual, han funcionat controlats per ordinador amb el programa TrainController.

Si ho voleu veure baixeu-vos els fitxers yrr, yrs i yrw.

A sota teniu algunes fotografies

Les fotos han estat fetes pel nostre company Norbert