PINEDA DE MAR 2016

 

El Grup Ferroviari Mataró ha tingut l'honor de ser el grup convidat per fer la maqueta modular de la primera exposició de maquetes de modelisme ferroviari instituïda per l'ajuntament de Pineda de Mar que va tenir lloc els dies 21 i 22 de maig.

El muntatge que varem proposar i realitzar va consistir en un circuït de doble via entre dues estacions terme, la M370 i la P280, de quatre vies cadascuna. El muntatge era, doncs, del tipus punta a punta (PaP) atès que tant una estació com l'altre son estacions terme. Els trens podien entrar i sortir de cadascuna de les vies d'ambdues estacions. A sota teniu la imatge de l'esquema de vies utilitzat. Podeu ampliar aquesta imatge clicant al damunt.

El control de la circulació de trens es va fer amb el programa TrainController de RailRoad & Co. La central utilitzada era una Intellibox IR i els contactes eren del tipus S88. Els descodificadors d'agulles eren K83 format Motorola.

El recorregut amb un total de més de seixanta-dos metres estava format per vint-i-set blocs i setze desviaments. Va funcionar mitjançà 23 schedules i sobre el circuït hi havia onze trens un dels quals portava tres vagons per netejar les vies.

Aquí sota teniu una imatge del Tauler de Control.

Podeu baixar-vos els fitxers corresponents clicant sobra cadascun del tres noms:


   
Podeu, també, veure dos vídeos, clicant damunt les imatges que teniu a sobre