SANTA MARIA DE PALAUTORDERA 2014

L'any passat varem participar a la primera mostra de Mòduls Ferroviaris que amb el nom de "Via al Montseny" va tenir lloc a Santa Maria de Palautordera. L'experiència, per a nosaltres, va ser totalment positiva i satisfactòria per la qual cosa varem parlar amb els companys de l'Associació Modelista Ferroviària del Baix Montseny per expressar el nostre desig de repetir, si era possible, la nostra presència en la segona edició.

Hem de donar les gràcies tant a ells com a la junta de la FCAF que varen acceptar de seguida la nostra petició.

Fonamentalment volíem mostrar el treball fet durant el temps entre les dues trobades. El 2013 hi varem anar amb un muntatge que tenia al centre l'estació de Mataró i acabava a dreta i esquerra amb dos bucles de retorn de manera que els tren circulaven ininterrompudament pel circuït. El sistema era mixt, els trens eren digitals però el control de les agulles i les parades es feien manualment igual que amb un circuït analògic.

Aquest any hem presentat un muntatge tipus "punta a punta" amb dues estacions terminals. A més a més a la sortida d'una de les estacions hi havia una zona de serveis per a locomotores de vapor amb pont giratori i tallers a més, naturalment, dels accessoris necessaris.

Podeu clicar sobre l'esquema de sobre per veure'l ampliat en pdf o baixar el fitxer en format wintrack. En total varem utilitzar 17 mòduls dels 60 que tenim.

Hem posat unes quantes fotos d'aquest muntatge que va fer un afeccionat dels molts assistents: en Miguel Jiménez a qui també donem les gràcies tant per fer-les com per fer-nos-les arribar amb l'autorització de posar-les en aquesta pàgina web.