EXPOTREN LLEIDA 2014

Per cinquena vegada varem ser presents a l'edició ExpoTren de Lleida.

Amb la intenció de no repetir-nos aquesta vegada varem optar per presentar un circuït dels anomenats "punta a punta" és a dir amb dues estacions termini sense bucles de retorn. A més a més aquest cop la circulació aniria controlada per ordinador utilitzant el programa TranController de Rail Road & Co.

Afegim-hi, com a novetat la presentació d'un mòdul d'un metre i mig de llargada amb un pont giratori una rotonda, els tallers i tots els accessoris necessaris per un dipòsit de màquines de vapor. Aquest mòdul anava acompanyat de dos mòduls més amb les agulles necessàries per donar entrada i sortida a les locomotores que hi haguessin d'accedir.

L'espai ocupat va se un trapezi que quedava obert per un dels dos costats. Aquest costat va ser tancat amb una proposta pensada pels més petits que, tanmateix, no perdia cap punt d'atracció per els més grans: un circuït Lego amb diversos trens circulant. Les dues estacions termini escollides varen ser la Dammtor d'Hamburg i la Parera 276.

Clicant sobre la imatge de sobre podeu veure-la ampliada en format pdf o, si ho preferiu, cliqueu aquí per baixar-vos el wintrak.

Aquí sota podeu veure una quantes fotografies del muntatge que varem presentar. Si en voleu més podeu consultar les que en Francesc Martí ha penjat, barrejades amb les d'altres maquetes, en aquest enllaç:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1406215462976342.1073741878.1377246379206584&type=1

 

Els mòduls a punt de ser carregats
A la porta del local
Comença la càrrega

Descarregant a Lleida

Prensentem la proposta
Quan la FCAF parla toca escoltar

Sempre queden detalls per arreglar

Preparant el TrainController

Mostrem el programa de control
Primeres proves

L'estació Dammtor d'Hamburg
A la sortida de l'estació Dammtor els trens giren dues vegades a l'esquerra per arrivar a l'estació Parera 276 travessant un paissatge variat
     
     
I, per acabar, unes quantes fotografies del muntatge Lego