Santa Maria de Palautordera

La Federació Catalana d'Amics del Ferrocarril ens va demanar que anèssim amb ells, els dies 29 i 30 de juny a la 1a Mostra de Mòduls Ferroviaris "Via al Montseny" al Pavelló Polifuncional Fontmartina de santa maria de Palautordera. Els havia fallat un dels grup participants i necessitaven "cobrir" l'espai que els quedaba buit.

En aquells moments la majoria dels nostres mòduls no estaven en condicions de muntage perquè els hi estem canviant la xarxa de connexions elèctriques per poder-los controlar per mitjà d'ordinador. Els hi vàrem oferir la possibilitat de fer un muntatge reduït, uns 20 metres en forma quasi bé de linia recta amb alguna lleugera corba per trencar la monotonia del traçat.

Ens ho varen acceptar i el matí de el dia 28 fèrem el trasllat i el muntatge d'un total de vint-i-sis mòduls. Clicant aquí podeu veure un pdf de l'esquema de maqueta modular que estàva formada per els quatre mòduls de l'atació de Mataró, deu mòduls rectes estàndard, deu mòduls en corba i dos bucles de retorn.

Com que no vàrem tenir massa temps per prepara la sortida, tenint en compte que vàrem haver d'habilitar a correcuita alguns dels mòduls que necessitavem hi vàrem participar, en els moments que erem més, només sis persones del grup. Les presses i el "despiste" habitual en nosaltres va fer que cap del grup portés una càmara fotogràfica i, en conseqüència, que no tinguem cap fotografia del muntatge. Esperem que si alguns dels lectors en té alguna tingui l'amabilitat de fer-nos-la arrivar per mitjà del correu electrònic que hi ha a la columna de l'esquerra de la pàgina de portada del web.