EXPOTREN LLEIDA

Hem anat, per segona vegada a l'Expo Tren de Lleida. Per optimitzar recursos vàrem organitzar el transport conjuntament amb en Josep Lluís Salmeron que portava la seva maqueta Lorelei i amb els companys de Marklin Café que anaven a estrenar, de manera pública, la seva maqueta modular de tres carrils. Més d'un de nosaltres, a la vista del material que havíem de portar, estava convençut que era totalment impossible que cabés tot dalt del camió. La perícia d'en "Manu" i els "consells" variats, nombrosos, contradictoris i ben intencionats dels que estàvem mirant-ho van fer que, finalment, hi cabés tot sense deixar espai ni per una capsa de sabates. Val a dir que les coses petites varen ser transportades en els cotxes particulars dels que anàvem a fer el muntatge.

La sortida de Mataró va ser a 2/4 de 5 del matí. Un cop a Lleida, després d'agafar forces esmorzant a La Panadella, ens vam posar a la feina per muntar-ho segons el disseny previst que vàrem haver de modificar lleugerament per qüestions d'espai. El definitiu, que podeu veure aquí sota, es va fer formant un espai tancat pels modulistes i compartit amb Marklin Café. La nostra maqueta és la que està a la part inferior del plànols.

Hem posat un petit vídeo que hem baixat de YouTube. No sabem qui és l'autor però sospitem que deu ser en Francesc de MarklinCafé. En tot cas li donem les gràcies per haver-lo penjat al "iutub" i esperem que no tingui cap inconvenient que el reproduïm aquí.

El camió plé a vessar
Els nostres móduls descarregats
Comencem a muntar
Comencem p el bucle gran
Ja arribem a l'estació
Hem de fer una modificació
Finalment hi ha capigut tot
Posem TVs per veure el recorregut

Costat Est del túnel de Mongat

La platja després del túnel
Primera corba
Baixador i vies d'encarrilament

El pont vell

Arc de pedra natural
Segona corba
Baixador abans de la tercera corba

Tallers abans d'entrar a l'estació

Estació des del costat del taller
Estació Dammtor d'Hamburg
Estació des del costat de la corba

Quarta corba amb túnel i galería

Pas a nivell i edifici bombers
El pont nou
Darrer baixador

El bucle de retorn "ocult"

Vídeo d'en Francesc
Vista general
Els protectors pel transport

En "Manu" i en Martí

En "Manu" i Josep Maria
En Josep Lluís
En Toni, en Josep i en Francesc