LLeida ExpoTren

El Grup Ferroviari Mataró va ser convidat a participar en el primer Saló del Modelisme i Turisme Ferroviari de Lleida els dies 12 i 13 de juny. El grup encarregat del muntatge hi va anar el divendres dia 11. A les vuit del matí érem a la porta dels pavellons de la Fira. Per ser tant puntuals ens vàrem haver de llevar a les quatre quan encara era fosc.

El muntatge es va fer seguint el disseny previst que podeu veure sota i que podeu ampliar clicant sobre cadascuna de les imatges. Era el primer cop que sortíem de la nostra població i malgrat l'entusiasme que hi vam posar el treball es va allargar fins ben entrada la nit amb, només, una petita pausa pel dinar.

 

Tots els qui vàrem poder estar a Lleida ens vàrem emportar una impressió molt positiva malgrat les petites deficiències lògiques d'un certamen que es muntava per primer cop i que, no ho dubtem, arrabassarà el protagonisme de Barcelona. Bona organització, presència important d'empreses del ram i una excel·len representació de maquetes i mòduls. Preus econòmics, possibilitat d'entrades gratuïtes oferides per Lutjens, aparcament fàcil i lliure. Quantitat impressionant de gent i possibilidad de fer trobades i coneixences amb la gent de les llistes treneres. Ens apuntem a la propera malgrat que el lloc on ens van posar no era precisament el millor de la Fira.

Aquí sota podeu veure unes quantes fotos. Com és natural dominen les del nostre grup. Las del restants participants hi apareixen només de manera testimonial. Ja hi ha d'altres llocs on es poden veure. Totes les fotos han estat fetes pel nostre company Josep Lluís.

Preparats per marxar
Comencem el muntatge
Primeres proves
Alguna cosa que falla
Verificant unions
Comprobant semàfors
Em trobat una falla
Col·tocant decoració

A descansar fins demà

Sant tornem-hi
Posem els trens
Estrenem samarreta
Tot a punt
Esperant que obrin portes
Sembla que agrada
Vapor viu
Els trens de jardí
La federació catalana

Art Diorama

Podeu veure també el vídeo que em tret de la web de Jaume Camprubí om amb autorització del seu autor a qui agraïm la deferència. Els mòduls del Grup Ferroviari Mataró son els que surten amb el títol de "Mòduls H0" a partir del minut 4:26.