Juliol de 2009


Un dels membres del grup, en Josep Lluís, ens ha cedir un local de manera provisional per aquests estiu. Això ens ha permès avançar força perquè disposem de totes les tardes de dijous i dissabtes per anar a treballar-hi.

El primer pas va ser fer els quatre mòduls d'una estació de servei que servirà, fonamentalment per posar i treure els trens del circuit i tenir una via de programació. Podeu veure dues fotografies d'aquesta estació de quatre mòduls (té una longitud de 3,64 m) aquí a sota.

Observeu també en els mòduls que hi ha a l'esquerra que ja s'han pintat de color negre els frontals (cliqueu sobre les imatges per ampliar-les).

 

La segona tasca va ser fer els mòduls de retorn. Cada bucle consta de tres mòduls, un de 1,10 x 0,90 m i dos més de 0,55 x 1,20 m. En total, doncs, les mides del bucle de retorn són de 2,1 x 1,1 metres, el que permet perfectament tenir-hi quatre trens de 1,50 m de longitud o dos trens de 3 m cadascun.
Començant a posar les vies
El bucle quasi acabat

Mentrestant altres modulistes anaven posant balast. A la foto de l'esquerra i d'esquerra a dreta, en Joan i en Josep posant balast i en Francesc treballant en els bucles de retorn. A la dreta l'Eduard.