Presentació

 

El GRUP FERROVIARI MATARÓ davant la suspensió de la Fira Ferroviària que te lloc cada any al Tecno Campus degut a les condicions sanitàries per les que estem passant va decidir fer dues propostes d'actes alternatius que, d'alguna manera, ajudessin a recordar i commemorar el 172è aniversari de la circulació del primer tren a Catalunya i també a la península Ibérica.

De les dues propostes presentades una d'elles ha estat desestimada per qüestions de seguretat. Es tracta de presentar una petita maqueta de 6 x 3 metres sota una carpa i rodejada d'un conjunt de tanques que obliguessin a veure-la en grups reduïts de menys de dues persones adultes que podrien anar acompanyades com a màxim de dos nens o nenes.

La segona proposta que no comporta cap risc sanitari és la possibilitat de participar en una gimcana de manera que no obligui en cap moment a tenir contacte amb d'altres persones.

La gimcana està organitzada pel GRUP FERROVIARI MATARÓ conjuntament amb LUTJENS S. L. representant de Märklin i Trix que cedeix el material necessari i la totalitat dels premis que es lliuraran als guanyadors.

Col·laboren també en la realització de la Gimcana l'IMPEM de l'Exc. Ajuntament de Mataró, els establiments participants, Mataró Audiovisual i la revista Capgròs.

Els participants trobaran en aquest mateix web la llista d'establiments els aparadors dels qual hauran de visitar, la llista de preguntes i el full que hauran d'omplir amb les seves respostes. Full que haurà de ser lliurat telemàticament.

Tornar enrere